Postdoc fra AAU får pris for PhD om kommunikation og mobilt bredbånd

Postdoc fra AAU får pris for PhD om kommunikation og mobilt bredbånd

Postdoc Israel Leyva Mayorga har modtaget en international pris for sin PhD omhandlende mobile kommunikationsnetværk.

Universitetet Politecnica de Valencia i Spanien har tildelt postdoc Israel Leyva Mayorga fra Institut for Elektroniske Systemer på Aalborg Universitet en award. Den prisbelønnede PhD har titlen ”On reliable and energy efficient massive wireless communications: the road to 5G” og har fokus på avancerede mobile bredbånd. Israel Leyva Mayorga har tidligere modtaget Cum Laude og International PhD mentions, som bl.a. tildeles til PhD-studerende, der har deltaget i internationale forskningsaktiviteter. I denne forbindelse har Israel udarbejdet en række journal papers, som er rangeret 9.6 ud af 10 – dette er den højeste placering blandt de 80 kandidater til årets award.  

Israel Leyva Mayorga glæder sig over den anerkendelse, som det spanske universitet viser ham med prisen:

-Det er rart, at folk lægger mærke til og værdsætter mit arbejde. En helt ny rejse er begyndt, efter jeg har fået min PhD anerkendt og det hårde arbejde gennem hele processen kommer mig nu til gavn. Derudover er det også rart at kunne vise til min familie.

Israel Leyva Mayorga er postdoc og tilknyttet sektionen Connectivity, som bl.a. arbejder med design og analyse af trådløs kommunikation, herunder 5G, IoT, satellitter samt andre mobile netværk.  De løsninger som Israel Leyva Mayorga udvikler skal diktere, hvordan elementerne i trådløse netværk skal samarbejde.

Læs ”On reliable and energy efficient massive wireless communications: the road to 5G” her

 

Kontakt

Israel Leyva Mayorga, postdoc, Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

ilm@es.aau.dk

Camilla Klindt Thorup, Communication Officer, Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

ckt@es.aau.dk  

All news

See the list