Forskere underviser online

Hverdagen er så småt ved at vende tilbage på Aalborg Universitet, men undervisningen fortsætter online.

Al undervisning og eksaminer resten af semestret skal på Aalborg Universitet foregå online. En online undervisningssituation kan håndteres på mange måder – simuleringer, virtuelle tegninger og udvikling af eksisterende undervisningsmateriale er eksempler på, hvordan AAU-forskere forsøger at få online undervisning af studerende til at fungere bedste muligt. Men hvordan er det egentlig at undervise på den måde? Vi har spurgt en række forskere fra Institut for Elektroniske Systemer, som har delt deres erfaringer og bedste råd til at undervise online.

AAU-forskere underviser online: Jan Mikkelsen

AAU-forskere underviser online: Ming Shen

Info

Alle undervisere på AAU skal undervise online resten af semestret pga. COVID-19. Men hvordan griber man det an, og hvordan skaber man den bedst mulige undervisningssituation? I denne artikelserie har vi spurgt en række undervisere fra Institut for Elektroniske Systemer, om de vil dele deres bedste tips til, hvordan man bedst får den digitale undervisning til at fungere.

Camilla Klindt Thorup, Communication Officer, Institut for Elektroniske Systemer AAU

ckt@es.aau.dk