AAU-professor får international pris for forskning i akustisk signalbehandling

AAU-professor får international pris for forskning i akustisk signalbehandling

Professor Jesper Jensen har modtaget en international forskningspris for sit banebrydende arbejde inden for akustisk signalbehandling, som bl.a. skal gøre livet lettere for høreapparatbrugere.

European Association for Signal Processing har tildelt AAU-professor Jesper Jensen den såkaldte Group Technical Achievement Award.  Prisen er en anerkendelse af Jesper Jensens store bidrag til forskningen inden for akustisk signalbehandling - et område, som han har arbejdet med siden 2000.

Jesper Jensen glæder sig over den påskønnelse, European Association viser ham med prisen.

-Prisen er i virkeligheden et skulderklap til de mange studerende og forskere, jeg har samarbejdet med gennem tiden. Der står rigtig mange mennesker bag. Prisen betyder meget for mig, fordi indstillingen til prisen sker af kolleger. Desuden er det jo altid rart, at folk lægger mærke til ens arbejde.

Jesper Jensen er en del af Center for Acoustic Signal Processing Research (CASPR) på AAU, som arbejder med forskellige aspekter inden for akustisk signalbehandling, særligt høreapparater. Desuden er han ansat som forskningsleder i høreapparatsvirksomheden Oticon A/S.

All news

See the list